Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BAN ;D UWAGA !

PL2 PL2 PL2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Dostałem bana na 2 konta na serv PL2 ... Gdy wchodze na konto pisze ( Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów. Będziesz zablokowany jeszcze przez 72 godzin(y). )) I mam pyt czy po tych 72 godzinach bede znowu mógł normalnie wejść na konto i grać ?? I czy strace PD czy cuś :D ?

Opublikowano

Prawdopodobnie będziesz normalnie grać i nic nie stracisz :)

P.S radze usunąć bota z kompa bo jak cię znów złapią to perm :P

Witam ! Dostałem bana na 2 konta na serv PL2 ... Gdy wchodze na konto pisze ( Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów. Będziesz zablokowany jeszcze przez 72 godzin(y). )) I mam pyt czy po tych 72 godzinach bede znowu mógł normalnie wejść na konto i grać ?? I czy strace PD czy cuś :D ?

Nic się nie stanie, 72h minie i konto Ci odbanują, najwyżej co to zabiorą Ci całego JP i ileś tam PD i poważki.

Nie ma potrzeby usuwania bota z konta ;) jedynie przestań bocić aby uniknąć perma.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Czyli są jakieś szanse na staratę urki, poważania lub doświadczenia?

Urki nie, ale o doświadczenie, poważkę oraz jackpota moożna się martwić.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Jestem pewny na 99% że nic nie straci, jak był system degradacji ostrzegali co zniknie a co nie więc teraz też by napisali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...